درخصوص با کاشت ناخن
کاشت ناخن چیست؟
به آرایش و تزئین ناخن با استفاده از مواد که به صورت ناخن مصنوعی قرار گرفته و ماندگاری نسبتا طولانی دارد، کاشت ناخن گفته می شود. برای کاشت ناخن ابتدا سطح ناخن ها را به وسیله سوهان برقی می تراشیم تا لایه نازکی باقی بماند. این کار باعث می شود که ناخنپس از فرآیند کاشت برجستگی نداشته باشد و طبیعی به نظر برسد. یک ناخن خوب علاوه بر داشتن ظرافت و زیبایی باید از دوام بالایی نیز برخوردار باشد.
محاسن کاشت ناخن
اگر کاشت ناخن را در یک سالن مجهز، استاندارد و تمیز انجام دهید، در آینده مشکلات بزرگ تر و غیر قابل جبران گریبان شما را نخواهد گرفت. ناخن در فرآیند کاشت با هیچ آسیبی مواجه نمی شود. تا زمانی که ناخن در طی فرآیند کاشت رشد کند و نیاز به ترمیم داشته باشد، به معنای آن است که از سلامت برخوردار بوده و دارای مشکل خاصی نمی باشد. علاوه بر این، افرادی که عادت به جویدن ناخن دارند، می توانند جهت ترک این عمل خود نسبت به انجام کاشت ناخن اقدام کنند. چرا که مواد به کار رفته در کاشت بسیار تلخ و بدمزه بوده و فرد را مجبور به ترک عادت می کند.
معایب کاشت ناخن
در صورتی که کاشت ناخن را نزد ناخن کار حرفه ای و در محیط مجهز و تمیز انجام ندهید، عوارضی همچون احتمال بروز قارچ و عفونت را به دنبال خواهد داشت. نرسیدن اکسیژن کافی به بافت زیر ناخن موجب تغییر رنگ و کدر شدن آن خواهد شد. با قرار گرفتن ناخن مصنوعی روی ناخن طبیعی، ریشه آن از بین رفته و ناخن دچار تغییر می شود.
در برخی مواقع، مواد شیمیایی که برای کاشت ناخن مورد استفاده قرار می گیرند، غیر استاندارد بوده و می تواند حساسیت های پوستی و عواقب جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد. عفونت های قارچی و بیماری های ویروسی نیز از دیگر عوارض شایع کاشت ناخن است که به وسیله لوازم کاشت ناخن به راحتی قابل انتقال است.